KAST ★ AJANS ★ DUYURU - setkart ✬ ajans 2009™ Oyuncu Casting Sinema Dizi Film Reklam
KAST ★ AJANS ★ DUYURU

KAST ★ AJANS ★ DUYURU

★ Sinema filmi için oyuncular aranıyor. Fotolar ve özet bilgilerini bize gönder.


Setkart casting ajans ön başvuruları için kriterleri incele. Ön başvuru için kendine ait fotoğraflar ve video linklerini e posta ile göndermeden önce mutlaka bu sayfayı okumalısın.

★ setkart, baÅŸvuran adaylar arasından sadece sınırlı sayıda seçtiÄŸi kiÅŸilere yer verecektir. Bu seni ayrıcalıklı yapar.

★ Ön baÅŸvurunun ardından seçilirsen, profesyonel fotoÄŸraf ve videolarını hazırlarız. Bu fark yaratır.

★ Profesyonel materyallerini hazırladıktan sonra kariyerin boyunca kullanabileceÄŸin ''setkart oyuncu kartını'' vereceÄŸiz. Bu senin profesyonel imajındır.

★ Setkart casting üyelerinin fotoÄŸraf ve videoları periyodik olarak televizyonumuzda da yayınlanacaktır. Bu senin için harika bir vitrindir.

★ BaÅŸvuru ardından seçilen oyuncu adayları arasından 2 kiÅŸiye yapımcımıza ait sinema filmimizde yer vereceÄŸiz. Bu süper bir fırsat. 

★ Oyuncu ve oyuncu adayı yeni yüzlerin materyalleri ''Ä°smi açık görünecek biçimde'' tüm setkart hesaplarından paylaşılacaktır. Bu seni piyasada tanıtır.

★ Gördüğün gibi, herÅŸeyi biz hazırlıyoruz. Sen sadece dikkatimizi çekecek materyaller gönder. Kendine ait fotoÄŸraflar ve video linklerini e posta ile bize gönder. Ä°sim, ÅŸehir, telefon, instagram ve iletiÅŸim adresinle birlikte eÄŸer varsa tecrübelerini bize yaz. Bu da bize lazım.

★ BaÅŸvurular e-mail ile alınmaktadır. Sana kolaylık olsun diye Instagram DM gönderebilirsin ama sonrasında yine mail göndermelisin. Bu dosyanı arÅŸive ekler.

SETKART: ''Yetenekler, meziyetler ve kariyerini gösteren bilgi kartonetidir.'' 

 

★ setkart 2009™️ Sinema Dizi Film Reklam Oyuncu Ajansı

e-Posta Adresimiz: ajanssetkart@gmail.com 

★ Mecidiyeköy ÅžiÅŸli Ä°stanbul

★ setkart 2009™️ Sinema Dizi Film Reklam Oyuncu Ajansı 

Yorum Gönder

Casting © setkart ✬ ajans 2009™ Oyuncu Casting Sinema Dizi Film Reklam ★★★★★ setkart